dinsdag 15 maart 2022

"Kindjesdag"

We gingen nog eens "babysitten" nadat ik weer tevergeefs had geprobeerd Nany te bereiken (ondertussen heb ik een bericht gekregen van mijn zus: om 16 uur heeft zij haar kunnen spreken). 

Het was al een hele poos geleden en de kindjes hadden veel te vertellen, over school, over de dans- en muzieklessen, over hun vriendjes en hun lectuur. We speelden twee gezelschapspelen waarvan ik er een niet kende. Eva vond dat heel grappig: 'In welk universum leef jij wel, oma?'

Elena ging naar de muziekles met de buurmeisjes. Eva, Matthias en ik speelden voort tot ze zin kregen in een filmpje op televisie. Roger ging Elena en de buurmeisje halen na de muziekles, ik las een beetje. Elena kwam thuis en had weer veel te vertellen.

Schoonzoon kwam terug van zijn werk, zorgde voor het avondeten, dochterlief kwam ook binnen, we gingen aan tafel en we praatten. Over onder andere de oorlog. Maar dochterlief vertelde ook over haar lessen en zei net hetzelfde als Jo onlangs over het niet meer begrijpend kunnen lezen van veel cursisten. Wat ben ik blij dat de kindjes alle drie wel graag en veel lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten