maandag 3 augustus 2020

Doen alsof we op reis zijn

Na wat opruimwerk, wasgoed te drogen hangen, een beetje werk voor de Limburgse Monografieën en meer dan een uur telefoneren (naar Nany en straatgenote V.) kreeg ik weer pijn in mijn polsen.
Ik stelde Roger voor wat rond te rijden in onze mooie streek (ik krijg dan de indruk dat we op reis zijn) en hier en daar wat rond te wandelen. Dat vond hij geen slecht idee.

We kwamen eerst in Landen terecht, wandelden daar een klein halfuur en reden daarna naar Neerlanden waar we weer een korte wandeling maakten. 



Van daar reden we naar Attenhoven, waar we wilden zien wat er is gebeurd met de ingestorte hoeve
Die bleek weer opgebouwd te zijn.


(de foto's zijn van Roger)

Na ons avondmaal verwachtte ik nog een telefoontje van Wiemla, de moeder van Debby, die moeite heeft met de strenge maatregelen voor de provincie Antwerpen, maar dat kwam niet. Blijkbaar, vernam ik later via een bericht, verwachtte zij van mij nog een bericht om een precies uur af te spreken. We hebben onze telefonische afspraak uitgesteld tot morgen op een precies uur. 

Deze avond vrij laat een bericht gekregen over het afscheid van onze vriend Jan. Je moest je wel inschrijven om, met mondkapje, aanwezig te zijn, wat Roger en ik meteen deden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten