vrijdag 14 augustus 2020

Limburgse monografie

Jan Gerits had de tekst nagelezen en slechts één typefoutje gevonden. Dus begon ik vandaag aan de opmaak ervan. Enkele uren werk maar ik doe het graag (en ondertussen las ik flarden van de tekst die me heel interessant leek - als alles klaar is, ga ik nog een laatste keer nalezen). Ik moet wel nog afbeeldingen toevoegen en dat wordt weer puzzelen, weet ik (ik heb de afbeeldingen nog niet).

Normaal gezien zouden we deze avond oude foto's bespreken met Hendrik. Daar is niets van gekomen omdat we internetproblemen hadden waar ik nu niet dieper op inga en we ook over andere zaken zaten te praten aan telefoon. Het is immers al zo lang geleden dat we elkaar hebben gezien (dat geldt trouwens ook voor Zeger en in mindere mate voor onze dochter).

Deze avond een bericht gekregen van een vriendin die besloten heeft zich niets meer aan te trekken van de Corona-maatregelen wat haar kinderen en familie betreft. Ik vroeg me af (ik weet dat veel zogezegd "voorzichtige" mensen die "bubbel-regels" niet respecteren en op bezoek gaan bij al hun kinderen, broers en zussen, "want ze hebben geen angst" zelfs niet als ze tot een risicogroep horen, wat ze trouwens vaak ontkennen) of die niet angstige mensen mee zorgen voor de verspreiding van het virus ofwel of Roger en ik te volgzaam zijn? 

Uiteraard naar Nany gebeld die weer last had van haar stem (al jaren valt die geregeld weg, volgens haar huisarts, als gevolg van het verzwakken van haar hartspier).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten