vrijdag 21 augustus 2020

Over Corona en rusthuizen

Ik was deze avond rustig (hoewel niet zo rustig, want ik trok het me aan: ik zou dus beter schrijven: "op mijn gemakje") aan het kijken naar een reportage over de toestand in rusthuizen in Frankrijk toen Roger me voorstelde te kijken naar een (Nederlandstalig) interview met de mij onbekende dokter Elke de Klerk. 

Daar keek ik dus eerst naar. Heel interessant! Het ging over Corona in rusthuizen in onze contreien (herkenbare situaties), de verhouding artsen-overheid, over het soms verplicht noteren "covid 19" als oorzaak van een overlijden terwijl er geen test was geweest. Maar ook over vaccins, hun inhoud, hun efficiëntie, het belastinggeld dat eraan wordt uitgegeven, en over de houding van de mainstream media tegenover het hele Corona-gedoe. Echt heel leerrijk, luister zelf maar! En... uiteraard blijf ik mezelf veel vragen stellen!

O ja, daarvoor was ik dus naar dit (wel weer in het Frans) aan het kijken (en daar ga ik nu verder naar kijken). Je wordt er niet vrolijk van... maar ik heb de indruk dat het hier veel beter gesteld is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten