donderdag 8 oktober 2020

Mijn pc is klaar

Nu nog afspreken wanneer we hem gaan afhalen bij Hendrik en dat misschien combineren met een bezoek aan Nany terwijl Hendrik de gegevens van mijn vroegere pc recupereert.

Ik hoop zo dat Roger hem gemakkelijk zal kunnen installeren hier. Eigenlijk hebben we heel veel geluk dat onze kinderen ons kunnen helpen op dat gebied. De pc die het heeft begeven werd 10 jaar geleden door Zeger letterlijk zelf samengesteld, geconfigureerd en geïnstalleerd. Daar had hij ontzettend veel uren in gestoken en ook Hendrik heeft nu heel veel tijd besteed daaraan (en zal dat nog moeten doen). Wat zou ik doen zonder hen?

Deze avond even gechat met een kennis die het me leek kwalijk te nemen dat ik niet meteen wilde afspreken met haar! Ik vind dat erg maar we ontmoeten zelfs onze eigen vrienden en familieleden niet in deze coronaperiode: waarom zou ik een uitzondering maken voor haar?

Onlangs hoorde ik een ambulance. In ons dorp is dat absoluut geen alledaagse kost. Eergisteren hoorden we de doodsklokken luiden. En vandaag kregen we een doodsbrief: de echtgenoot van dorpsgenote Paula M. is eergistern overleden op 88 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten