vrijdag 16 oktober 2020

Filip van België... en Nany

Deze avond gekeken naar aflevering 2 en 4. Uiteindelijk bleek dat niet nodig... ik deed het immers vooral om met Nany te kunnen praten over haar tv-avonden, maar vandaag zei ze aan telefoon dat ze niet meer had gekeken naar aflevering 4: ze vond het niet meer interessant.

Ikzelf vond het wel interessant (daarom keek ik toch maar verder) en ik vind het jammer dat Nany afhaakte toen ik daarover begon aan telefoon, terwijl ze de vorige dagen vaak over die documentaire sprak. Het is wel zo dat ze het toen vooral had over de scheve schaats van koning Albert én zijn buitenechtelijke dochter.  Eigenlijk over het meest sensationele dus. 

Ikzelf vond het wel heel interessant en ik geef toe: ik had daar nooit naar gekeken als Nany niet was beginnen te vertellen over die serie. Maar, langs de andere kant, ik moet echt ophouden mijn tijd te besteden aan zaken die andere mensen plezieren. Er waren immers nog zoveel andere zaken die ik veel liever had gedaan, bekeken of gelezen gisteren en vandaag!  

Nany vertelde me aan telefoon dat ze deze middag pannenkoeken zouden eten in het rusthuis en daar keek ze naar uit.  Misschien zoek ik het altijd te ver en moet ik meer op zulke zaken focussen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten