zondag 25 oktober 2020

Winteruur

Ik heb lang weinig last gehad van de overgang naar het zomer- of winteruur. Dat kwam uiteraard doordat ikzelf me niet aanpaste aan het zomeruur. Als we een afspraak hadden om bijvoorbeeld 10 uur, betekende dat voor mij 9 uur.
De laatste jaren echter passen onze uurwerken zichzelf aan (dat deed ik vroeger dus ook niet: zo kon ik rustig verder leven volgens het winteruur) zodat ik sindsdien in de zomer na een poosje toch leef volgens het zomeruur, na een periode van heel moeilijke aanpassing. En dat ik op een dag als vandaag heel veel last heb van de overgang naar het winteruur. Honger op het verkeerde uur, moe of slaperig op het verkeerde uur! En dan hebben wij nog geen speciale verplichtingen, zeker niet in deze corona-periode!

Vrij luie dag dus. Verder die (heel goed geschreven) tekst nagelezen, naar Nany gebeld die wist dat ze niet is besmet en die vertelde over een andere vriendin die, na "tante" José, in het ziekenhuis werd opgenomen. 

En naar de laatste aflevering van "Tabula rasa" gekeken. Het was een mooie, akelige en droevige serie. Maar ik heb ervan genoten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten