donderdag 22 oktober 2020

Weer cadeautjes

Ik belde deze middag zoals praktisch elke dag naar Nany. Ze vertelde me dat er op haar afdeling in het rusthuis iemand besmet is door het virus Weer zal ze een test moeten ondergaan! Ik vermoed dat ze weer negatief zal reageren maar ze gaf toe dat het er een beetje te los aan toe ging de laatste weken in het rusthuis.

Daarna werkte ik voort aan de vertaling en dat ging heel vlot! Ik besloot pas na onze boodschappen een laatste keer na te lezen. Net toen we wilden vertrekken, kwam vriendin Liliane hier aan met twee zelfgekweekte Butter nut pompoenen... en een potje kweeperengelei door Paul gemaakt Eigenlijk handig hé: we geven haar kweeperen en haar echtgenoot en zij voorzien ons van gelei en pompoenen! Heel fel bedankt voor het cadeau, Liliane en Paul!

Na onze boodschappen heb ik de vertaling nagelezen en geleverd (de klant beloofde me een volgende job voor heel binnenkort en die is welkom!) en zorgde ik voor het avondmaal. En daarna, na de afwas, heb ik de jongste Limburgse monografie nog even onder handen genomen. Morgen daar nog een paar uur aan besteden en die is ook klaar. Nogmaals bedankt voor de hulp, dochter van ons!

En dan, deze avond, net toen ik wilde beginnen te kijken naar een volgende aflevering van "Tabula rasa", meldde Hendrik zich via de gsm van Roger. Er moesten immers nog enkele zaken geregeld worden op mijn nieuwe pc. Hij heeft die weer van op afstand overgenomen en daar twee en half uur aan besteed! Ondertussen praatten we (handenvrij) een beetje, via de gsm van Roger dus en onder andere over artificiële intelligentie. Een veelbelovend en fascinerend iets!

Wat bof ik dat onze kinderen ons zo spontaan helpen als we problemen hebben op gebied van informatica! Heel fel bedankt dat je ons jouw tijd cadeau gaf, Hendrik!

Wat minder leuk is: ook Hendrik is ervan overtuigd dat ons kerstfeest in het water zal vallen als er eerst geen echte lockdown komt (en ik begin het ook echt te geloven). 

Maar kom, nu ga ik me daar even niets meer van aantrekken en heel egoïstisch genieten van die volgende aflevering! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten