zondag 14 november 2021

Problemen

Niet hier (tenzij het feit dat ik nog steeds heel traag werk en mijn rug en ledematen nog steeds veel minder aankunnen dan ik wat ik vroeger gewend was een probleem zou zijn), wel bij mijn moeder. 

Ze vertelde me aan telefoon (ik wist het eigenlijk al van zus) dat ze weer op haar kamer moet blijven en dat dokters af en aan lopen, dat verpleegkundigen en andere verzorgers het zo druk hebben dat ze geen tijd vinden om bijvoorbeeld de bedden van de bewoners op te maken, dat ze lang moet wachten voor haar eten op haar kamer wordt gebracht, dat ze weer testen moest ondergaan maar dat ze denkt dat al dat gedoe maar één dag zal duren. We zullen zien, want, als er daar een "viruscluster" is (ondanks de hoge vaccinatiegraad), zit ze volgens mij voor langer "opgesloten"! 

Heel verwonderlijk zou ik dat niet vinden, want, zoals ik al vaak zei, de bewoners krijgen er heel veel vrijheid (wat ik op zich echt positief vind) en sommigen, waaronder Nany,  maken daar gebruik van om  heel veel wisselende contacten te hebben. 

Hier dus niet echt problemen vandaag tenzij misschien een berichtje van Edith Oeyen, gericht aan Jan, Jo en mij in verband met de Limburgse monografieën en de KVLS, waar ik me eerst wat zorgen over maakte maar waar ik het (desnoods) later uitgebreider zal over hebben omdat ik nu helemaal geen zin heb om me in dat soort probleempjes te verdiepen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten