zaterdag 6 november 2021

Toogpraat en verleiding

Ik vind Facebook vaak lijken op een café maar ga af en toe toch kijken over wat men het zoal heeft "aan de toog", net zoals ik destijds in Leuven naar een café ging om de laatste nieuwtjes te horen. 

Zoals meestal liet ik het deze avond aan het "toeval" over wat Facebook me zou "presenteren" en ik werd niet ontgoocheld.

Om te beginnen viel ik op deze "Toogpraat" tussen Rik Torfs en Tom Van Grieken. Een heel interessant gesprek over politiek, maatschappij, religie, opvoeding, onderwijs en nog zoveel meer (hoewel, Roger, aan wie ik het aanraadde, vond het maar "open deuren instampen") dat veel gemakkelijker te volgen is dan een Franstalig debat😉. Het duurt wel iets meer dan een uur en, jammer genoeg, ik vind dat het Nederlands van Van Grieken te wensen overlaat. 

En daarna een interview met professor Raoult (tja, nu verwijs ik weer naar een Franse site) over zijn boek "Au-delà de l'affaire de la chloroquine".  Ik hoor dat Didier Raoult niet begrijpt dat het zo ver is kunnen komen dat de mensen geloven dat Hydroxychloroquine gevaarlijk is maar hij heeft het ook over de "lancet gate" (dus denk ik dat hij  wel precies weet wat er is gebeurd). Ik heb het interview nog niet uitgekeken (ga dat seffens doen) maar weer voel ik me in verleiding komen! Jawel, we hebben beslist dat we geen boeken meer zouden aanschaffen en toch... hoewel... heel duur is het boek ook al niet! 😉 Ach, ik mag me niet laten verleiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten