zondag 24 mei 2020

Het gras groeit

Een heel rustige dag vandaag... maar in de tuin groeit het gras weer zienderogen... en in het nieuwe stukje tuin is het onkruid echt alles aan het overwoekeren (en eindelijk zijn er klaprozen bij, mijn lievelingsbloemen, die nooit wilden gedijen in de  "oude" tuin)!
Het is wel mooi, zulke wilde tuin... maar niet bij te houden!

Langs de andere kant, ik heb zo'n herinnering aan mijn ouders die destijds elk weekend constant in onze (mooi onderhouden) tuin bezig waren (en aan zusje en ik die daarom heel vaak moesten inspringen in het huishouden)!

O ja, Elena stuurde me weer een mailtje vandaag (en dat maakt me zo blij!). En Michel M. stuurde me een na te lezen, interessante tekst die hij door  Georges V. wil laten plaatsen op zijn website "Groot Heers".
Dat vond ik, zoals jullie wel vermoeden, een heel "plezante" opdracht!

Minder leuk was de opdracht van Edith Oeyen: ik mag (moet) de drukproeven van de nieuwe monografie naar de drukker mailen. Zodat ze de boekjes tegelijk met het gedrukte jongste Oostland-nummer kan ophalen (wat ik begrijp).
Maar... hoewel de monografie klaar is, wilde ik het geheel nog één keer laten nalezen door Jan Gerits. En die heeft nu heel andere (gezondheids-) zorgen aan zijn hoofd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten