woensdag 13 mei 2020

Huishouden

Sommige mensen vragen me waarom ik geen pijnstillers neem voor mijn armen. Wel, in normale omstandigheden doen die geen pijn. Het is alleen als ik ze in een bepaalde "houding" of "richting" forceer, dat ik pijn heb en dan weet ik dat ik niet verder moet aandringen. Heel praktisch!
Bijvoorbeeld, de keuken vegen na onze brunch is meer dan voldoende! Als ik die nog wil dweilen, moet ik een paar uur wachten.

Dus heb ik nog altijd het stof niet weggedaan dat overal ligt ten gevolge van het aansteken van de kachel de voorbije weken.
'Ik ga de kachel weer aansteken,' zei Roger deze ochtend na onze brunch, 'die warmte is veel aangenamer.'
Hij heeft gelijk (en het blijft koud, dus verwarmen moeten we) maar, zei ik hem: 'Dat betekent wel nog meer stof en ik kan daar nu echt niets aan doen!'
'Ach, vermits het toch al overal in huis vuil is, kan een beetje stof meer geen kwaad,' oordeelde Roger... en hij ging hout klieven op het binnenplein (dat ook al zou moeten schoongemaakt worden).

We zullen ontzettend veel schoonmaakwerk hebben later!

Naar Nany gebeld die nu wel klaagde dat het niet prettig was, opgesloten zijn. Ze denkt dat ze twee weken zal moeten wachten op het resultaat van de test maar mij lijkt dat heel lang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten