dinsdag 2 juni 2020

Gebruik een vertaaltool!

En ik raad jullie echt dit aan. Want ik zou willen dat jullie dit lezen. Het is weer in het Frans. Ik heb gezocht naar documentatie in het Nederlands maar ik vind er amper, en wat ik vind, zelfs op Doorbraak, volgt de officiële meldingen.

Maar in het echt is er gebeurd wat zoals professor Raoult hier vertelt (dit is gesproken Frans en ik weet echt niet hoe je dat moet laten vertalen). 

Ik hoop dus dat Roger en ik niet besmet geraken, want als het zo is, had ik graag dat we bij het minste vermoeden (en nu denken jullie aan de "verkoudheid" van Roger natuurlijk maar ik denk dat hij gelijk heeft als hij spreekt over een allergie) getest zouden worden, dat we, bij een positieve reactie, even in isolatie zouden moeten met een lichte behandeling op basis van Raoult zijn protocol om na enkele dagen volledig genezen te zijn. Alleen is die protocol nu verboden in Frankrijk en in Nederland en wordt hij hier afgeraden (of ook verboden?). En hier is er een gebrek aan testen, meen ik begrepen te hebben?

Ik (en vele anderen met mij) heb dat medicijn drie jaar lang elke dag geslikt in Congo en zelfs als kind wist ik dat je  moet oppassen dat je niet overdoseert; dat het dan geen kwaad kan zolang je niet al bijvoorbeeld hartproblemen hebt. En nu zou het middel ineens levensgevaarlijk zijn?  

Er klopt duidelijk iets niet in die studie. Alleen vind ik niets in het Nederlands daarover. Als jullie daar iets over lezen, laat weten, graag!

4 opmerkingen:

  1. Ligt het aan mij of verwijzen al je links gewoon naar deze pagina zelf terug?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er is inderdaad iets verkeerd gelopen. Ik ga eens kijken!

      Verwijderen
  2. Ik krijg blijkbaar geen linken meer geplaatst! De vertaaltool die ik aanraadde is deze: https://www.deepl.com/translator
    Wat ik wilde laten lezen is dit: https://www.sante-corps-esprit.com/magnifique-le-pr-raoult-crache-le-morceau/#respond
    En het discours van Raoult vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=zUbiYhknaK0

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En nog even dit: Roger, bedacht ik daarnet, zou niet in aanmerking komen voor de protocol van Raoult: hij is hartpatiënt.

    BeantwoordenVerwijderen