zondag 21 juni 2020

Stephane Malais

Na mijn dagelijks telefoontje met Nany besloten we wat te wandelen in Gotem. We hebben daar ooit de pastorij willen kopen (naast het kerkhof) maar uiteindelijk belandden we in Heers en daar ben ik blij om.

We wandelden wat rond en op het domein Fonteinhof... waar vandaag te veel volk rondliep: er werd een soort pop up bar georganiseerd en blijkbaar had die veel succes.

Wij besloten naar Heks te rijden. Deze keer was het te doen bij Stephane Malais. Er mocht maar een persoon tegelijk in de winkel en de tuin is zo groot dat de vele bezoekers ver genoeg van elkaar zaten. Hoe het geregeld wordt met het feit dat je jouw consumptie zelf moet halen uit de winkel, weet ik niet.



Het was er gezellig zitten (en het deed deugd nog eens mensen te kunnen observeren)... maar ik moest denken aan alle kleine cafés die slachtoffer zijn geworden van de Coronacrisis, zoals het stamcafé van Hendrik en Debby. 

1 opmerking:

  1. Ik zal voorlopig geen labels meer toevoegen aan mijn posts! Blijkbaar verschijnt telkens enkel de laatste label die ik wilde toevoegen!

    BeantwoordenVerwijderen