woensdag 17 juni 2020

Nog eens over de nieuwe statistiekeninterface

Het interesseert jullie waarschijnlijk niet zo erg maar ik vind het toch belangrijk te melden dat ik stilaan begin te wennen aan die nieuwe interface. Ik heb wel nog steeds niet begrepen waarom niet alle labels, die ik wil plaatsen, worden opgenomen. 

Wel heb ik gevonden hoe ik kan zien vanuit welk land de bezoekers komen. Uiteraard heeft dat op zich niet veel belang... maar als ik bijvoorbeeld merk dat er enkele bezoekers uit de Verenigde Staten komen, ben ik blij omdat ik dan vermoed dat die verre nicht van Roger (uit Florida) - en misschien enkele kennissen van haar - weer op de hoogte zijn van wat wij meemaken; en ik dat dus niet meer hoef te vertellen (met de hulp van Deep L) in een mail. 

Maar... ik heb dus nog steeds niet door wat ik verkeerd doe met die labels en... ik zie nooit meteen of er iemand heeft gereageerd (wat bij de vroegere interface onmiddellijk opviel). Ik kan de reacties wel vinden via een paar "klikjes" die zichzelf niet uitwijzen en waar ik dus niet spontaan aan denk. 

Ach, ik zal daar wel aan wennen zeker? En uiteindelijk vinden hoe ik moet zorgen dat die labels in orde komen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten