zaterdag 11 juni 2022

Bruiloft

Hoewel... het was eerder een huwelijksverjaardag!
Sarah en neef Anton trouwden immers al in juni van het coronajaar 2020 maar moesten omwille van de maatregelen hun bruiloftsfeest een jaar uitstellen. Vorig jaar was het helaas opnieuw van dat! Vandaag echter konden ze ons eindelijk allemaal uitnodigen en ons laten kennis maken met hun schattig zoontje Danté.

Het was dus feest vandaag. We haalden eerst Debby en Hendrik af en reden samen naar de feestzaal waar praktisch de hele familie al aanwezig was. Broertje en zijn gezin kwamen iets na ons aan. Het was bijzonder prettig iedereen eindelijk terug te zien, ook de schoonfamilie van zus die ik al enkele keren heb ontmoet en waarmee ik telkens een heel aangenaam contact had. We maakten ook kennis (dat was vooral aan tafel, na het aperitief dat buiten werd geserveerd) met enkele tantes en de ouders van Sarah.

Na een bijzonder lekker diner kregen we koffie of thee buiten geserveerd en daar werd nog uren gebabbeld in de lentezon. Hieronder enkele foto's, vooral van ons gezin behalve de laatste waarop Debby in gesprek is met neef Anton:




Dochterlief en schoonzoon hadden Zeger meegebracht (de kindjes waren van gisterenavond bij hun andere grootouders) maar konden hem niet meenemen in het terug naar huis rijden (omdat ze de kindjes moesten afhalen). Dus reden wij met z'n vijven samen, eerst naar het Antwerpse waar we Debby en Hendrik afzetten en daarna naar het Leuvense waar we Zeger afzetten. Tegen 22 uur waren we thuis. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten