donderdag 23 juni 2022

Virtuele reizen en zo...

Het was een doodgewone hoewel vrij warme (tot 30°C) dag. Lectuur en daarna een korte wandeling in Jeuk (grappige namen hebben die gemeenten hier soms), lang genoeg voor mijn ledematen maar te kort vergeleken met vroeger. Na ons avondeten moest Roger naar een bestuursvergadering van Heemkunde Groot Heers en ik... ging op reis.

Virtueel wel te verstaan! Ik "ging" eerst naar Marokko (een land waarvan ik droomde er ooit naartoe te gaan maar ik weet nu dat dit nooit zal gebeuren, omdat een groepsreis niets voor ons is, er met de auto naartoe rijden niet te doen is én omdat nu mijn ledematen het zeker niet meer aankunnen). Familieleden plannen een reis daarnaartoe voor binnenkort en natuurlijk kwam die vroegere wens weer opdagen bij mij. Dus deed ik het zo. Ik miste wel de geuren! 

En nu "ben" ik in Parijs, met "Bruno" die wordt gegidst en vertelt wat hij "voelt" bij de zaken die hem worden getoond. Ondertussen hoor ik de donder, die ik al een poosje in de verte hoorde rommelen, dichterbij komen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten