vrijdag 24 juni 2022

Vergeetachtigheid

Een bijna tropisch onweer kregen we deze nacht, vlak na het slapengaan. Roger was er niet gerust op (wegens de bomen in de tuin en de wei) maar, hoewel het vrij hevig was, het duurde veel minder lang dan vroeger in Matadi en heeft hier geen schade aangericht.

Nany vertelde aan telefoon heel enthousiast dat ze gisteren naar een optreden ging maar ze wist niet meer van wie noch in welke buurgemeente, maar ze wist nog wel dat ze er met de bus of de tram naartoe was gereden. Eigenaardig: ik dacht dat er in het rusthuis zelf een optreden werd georganiseerd.  

Na de middag en nog een korte regenbui gingen wij heel even wandelen in Walsbets waar ik vooral in bewondering stond voor de kerk, grotendeels in lincensteen gebouwd als ik het goed heb. Roger zegt dat we nog ooit daar waren: ik herinner me daar absoluut niets van en dat verontrust me een beetje! Roger maakte enkele foto's:




Deze avond van dochterlief vernomen dat het boekje van Elena klaar is - en het is heel mooi, vind ik volgens de foto die dochterlief me mailde: 


Ik heb nog geen exemplaar gekregen. Daarvoor zal ik nog even moeten wachten, vrees ik (iedereen heeft het ook zo druk op het einde van het schooljaar). Ik vermoed dat Elena heel blij en fier is! En ik ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten