woensdag 22 juni 2022

Lectuur

Ik had al wat gebladerd in het boek van Jan, had de foto's al bewonderd, hier en daar een anekdote gelezen maar deze avond begon ik zijn boek over Andreia echt te lezen. Wel, ik kon niet meer ophouden, zo boeiend! Ik ken Jan al vrij lang, Andreia minder maar hij sprak altijd zo liefdevol over haar en dus meende ik haar ook vrij goed te kennen maar wat een ontdekkingen! En het boek leest zo vlot dat je blijft lezen (maar dat ben ik eigenlijk gewoon van Jans schrijfsels). 

Kortom, het werd een avond volledig gewijd aan lectuur hoewel ik eigenlijk nog andere dingen wilde doen! Ik kreeg wel een lang telefoontje van straatgenote V. met wie ik zeker een half uur gezellig bijpraatte en heb, nog voor ik aan die lectuur begon, een paar mails beantwoord. 

Ik besef ineens dat ik dat allemaal eigenlijk beter rechtstreeks naar Jan - die deze blog praktisch nooit leest - zou mailen (maar zou dat niet al te lovend overkomen? Ik kan er met de beste wil geen enkel negatief commentaar aan toevoegen... hoewel... ik heb gemerkt dat in zijn boek Andreia soms het woord "langs" gebruikt in de plaats van "naast" - op z'n Limburgs dus - terwijl ze helemaal geen Limburgse was). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten