dinsdag 7 december 2021

Over onder andere pedofilie

Het zijn koude, rustige dagen. We verwachten een bestelling die maar niet aankomt en blijven dus zoveel mogelijk thuis. Ik bel met Nany die weer vol ontmoetingsplannen zit. Op zich heel goed (want ik weet dat ze daarvan opfleurt) maar of dat te rijmen valt met "je contacten proberen te beperken"?  Gisteren kreeg ze het bezoek van  Sinterklaas en daar vertelde ze opvallend uitbundig over! Wat me wel opviel: ze had aan de sint verteld dat haar kleinkinderen nog klein zijn. Ze verwart duidelijk met haar achterkleinkinderen! Iemand in het rusthuis maakte deze foto:


Onze kleinkinderen hebben Sinterklaas op bezoek gehad vorige zondag. Ik heb ze nog niet gesproken maar volgens dochterlief zijn ze weer verwend geworden! 

Voor mij vooral lectuur deze dagen... en zo heb ik Karl Zero en zijn magazine "L'envers des affaires" leren kennen. Lijkt zeer interessant! Omdat ik wat meer over hem opzocht, viel ik onder andere op dit interview met hem... waarin het gaat over pedofilie... en, in dat verband, ook over de Franse zanger Claude François zaliger! Ik vernam (niet in dat interview) nog zaken over andere prominenten waar ik al elders had horen over fluisteren maar van die zanger verwonderde het me eerlijk gezegd fel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten