maandag 13 december 2021

Stromae en "hij kent mijn naam" om de dag te eindigen

Ik ben een grote fan van Stromae maar Roger begrijpt dat niet, want hij vindt er niets aan! Dat betekent dat ik enkel naar die zanger luister met mijn koptelefoon (eigenaardig woord, heb ik altijd gevonden) op terwijl Roger naar iets anders luistert.

Vandaag was weer een vrij rustige dag. Met Nany gebeld die net mijn zus Bie op bezoek had en nog eens zei dat ze het gisteren echt fijn had gevonden. Een uitnodiging gekregen van een vriendin uit Leuven voor een etentje ergens tussen kerst en nieuwjaar. Veel zin gehad om ja te zeggen "tenminste als de sanitaire toestand tegen dan niet erger is geworden (en liefst verbeterd is)". Tot ik de uitnodiging een tweede keer las en merkte dat ik de eerste keer een belangrijk deel van de mail niet had gelezen of opgemerkt: voorwaarde is dat je gevaccineerd bent! Meteen kreeg ik zin om te passen! Zelfs een zelftest biedt volgens mij meer zekerheid maar blijkbaar denken gevaccineerden nog steeds dat ze beschermd zijn... en net dat maakt mij dan weer bang omdat ze helemaal niet meer voorzichtig zijn (uiteraard zijn er uitzonderingen en daarvan zijn onder andere mijn zus en onze vrienden Roger en Lily een voorbeeld)!

Ik zat daar nog over na te denken deze avond terwijl ik wat ronddoolde op het internet en dan, net voor ik besloot te gaan slapen, val ik toevallig (?) op...  Stromae! Een heel aangename manier om de dag te eindigen!

O nee, ik eindig de dag blijkbaar nog niet: Roger stuurt me net naar dit prachtig lied (ik denk van de Evangelische kerk)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten