zondag 31 maart 2024

Vrolijk paasweekend

Gisterenavond nodigden Debby en Hendrik ons uit bij "Welkom India". Dat werd weer heel lekker eten en aangenaam bijpraten.





Na weer een te korte nacht (Hendrik was immers hier 😉, maar vooral: we stapten over naar de zomertijd!) reden we samen naar dochterlief en schoonzoon waar de kindjes en Zeger al op ons wachtten. En dan volgde een heel lekker en gezellig paasmaal met interessante gesprekken, veel humor, tekenen en zelfs dansen voor de kindjes en Debby. En op de achtergrond heel mooie muziek (waaronder liedjes die me in gedachten terugbrachten naar mijn studentenjaren).













Tegen 19:30 uur reden we Debby en Hendrik naar het station van Leuven en reden wij terug naar huis. Waar we voor het invallen van de duisternis aankwamen (en dat is dan volgens mij het enige voordeel van die zomertijd, want Roger rijdt niet meer graag 's nachts). 

O ja, deze ochtend hoorde ik op de radio dat er eindelijk "overblijfselen" van de kleine Emile zijn teruggevonden!  En onze ontmoeting met Ivo, Koen, Jopie, Juan en Bernadette zal waarschijnlijk pas in september plaatsvinden! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten