woensdag 25 augustus 2021

Limburgse monografieën van de KVLS

Vandaag heb ik me, tijdens een telefoontje met Jan Gerits, verontschuldigd voor de bijeenkomst die we voor binnenkort planden. Ik voel me er immers nog niet toe in staat. We spraken af dat hij en Jo dan maar onder elkaar zouden bespreken wat we te bespreken hebben, ik ga toch meestal akkoord met Jan en Jo.

We hadden het ook over de volgende monografie waar Jo voor aan het zorgen is. Normaal gezien zijn we rond dit tijdstip zo goed als klaar, deze keer niet. Maar ja, het is dan ook vakantieperiode...

Het toeval (?) wil echter dat deze keer Edith Oeyen het volgende nummer van Oostland uitzonderlijk vroeg naar de drukker heeft gestuurd en dat ze, als voorzitter van de KVLS, verlangt dat wij (ik bedoel Jo, Jan en ik) zorgen dat de monografie tegelijkertijd met Oostland klaar is (wat ik begrijp, maar andere keren moest ik geregeld enkele weken wachten voor ik de drukproeven van de monografie naar de drukker stuurde...  en ik had gehoopt dat Edith deze keer op ons zou wachten. Niet dus). 

Edith woont niet ver van de drukker, wij drieën wel, dus is de vraag wie zich zal "opofferen" als Edith de gedrukte monografieën niet wil ophalen! Wat haat ik zulke toestanden!

Nany heeft gisteren veel bezoek gekregen en voelde zich duidelijk weer heel goed zoals ik haar hoorde aan telefoon vandaag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten