vrijdag 9 februari 2024

Opruimen?

Dat was mijn bedoeling vandaag, zodat we eindelijk naar het containerpark kunnen gaan. 

Maar... ik vervolledigde eerst mijn beloofde papieren brief aan Eva en ik viel op een berichtje van Elena, gestuurd nog voor ze naar school vertrok deze morgen, ik las de mail die Bernadette me deze nacht had gestuurd en daarna viel ik toevallig (?) op een heel interessant interview met Didier Raoult

Weer in het Frans natuurlijk maar als je de taal enigszins machtig bent, het is echt boeiend en vaak zelfs grappig!  Raoult heeft het over veel medische details die ik hem al eerder had horen uitleggen maar ook over heel persoonlijke zaken; en ik herkende zelfs beweringen die ik ook las bij Annys

Omdat Roger ondertussen met heel andere zaken dan opruimen bezig was, viel ik hem maar niet meer lastig met mijn opruimplannen en begon ik mails te beantwoorden en daarna te zorgen voor het avondeten. Ik had ondertussen al dat interview met Annys gevonden waar ik hierboven naar verwijs en besloot daar na onze avondroutine naar te kijken.

Na het eten, afwassen en opruimen van de keuken, wachtten me nog enkele berichtjes van de kindjes (Elena haar boekbespreking voor de klas was een succes!). En daarna keek ik toch eerst naar "De afspraak op vrijdag", deze avond met Tom Van Grieken, Wouter Verschelde en Stijn Baert. Heel interessant en deze keer ook doorspekt met humor.

Ik begin te begrijpen (nee, ik doe dat al lang maar liet meestal mijn "organisatie" de overhand halen) waarom Roger bijna nooit aan opruimen toekomt: het is nu 23:30 uur en ik ga nog kijken naar dat interview met Erwin Annys! Zoveel interessanter dan opruimen! 

En morgen ruimen we eindelijk op!😒

1 opmerking:

  1. 10/2 Het interview was boeiend. Annys is bescheidener dan Raoult en ook milder maar wezenlijk vertelt hij ongeveer hetzelfde! En we zijn vandaag op het containerpark geraakt!

    BeantwoordenVerwijderen