vrijdag 10 juli 2015

Goed gevulde dagen en nachten

Woensdagmiddag haalden we Hendrik af aan het station van Leuven en reden we daarna samen naar zijn zus. Dat werd een blij weerzien,  zelfgebakken pruimentaart smullen en een hele middag spelen met Elena en Matthias.

P7080024

P7080027

P7080031 Eigen foto’s

Tegen de avond kwam onze schoonzoon eraan en kort daarna Zeger, net op tijd om aan te schuiven bij de barbecue. Ondanks het iets frisser weer bleven we tot heel laat buiten met lekker eten, heerlijke wijn en prettige conversaties.

P7080034 Eigen foto

Hendrik reed mee naar hier, wat betekent dat het weer een lange “praatnacht” werd.

Gisteren moest de auto een onderhoudsbeurt krijgen. Wij namen in de buurt van de garage de bus naar hartje Hasselt. Het was heel lang wachten aan die halte tegenover het opvangcentrum en we werden aangesproken door een bewoonster die ons haar hele leven vertelde. Anderen waren onder elkaar bezig over hun problemen. Toen we later, na een wandeling in Hasselt, iets dronken op een terrasje, vonden Hendrik, Roger en ik ons “wachten op de bus” een heel hoog theatraal gehalte hebben.

Tegen dat de auto klaar zou zijn, namen we de bus terug naar de garage en na het avondeten (kalfsfricassee na een preisoepje) hebben we nog  tot diep in de nacht zitten praten.

Vandaag stonden we uiteraard laat op en na de brunch maakten we in Borgloon een wandeling naar het mooie transparante kerkje. Daarna nog een drankje bij Stephane in Heks en uiteindelijk als avondmaal “alu gobi”.

A7103779

A7103780

A7103774

A7103771 Foto’s Roger

P7100040 Eigen foto

We brachten Hendrik naar het station van Hasselt voor de trein van iets over 21 uur.

En nu… Besef ik dat ik morgen eindelijk aan de schoonmaak kan (moet) beginnen. Bedroefde emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten