zaterdag 16 december 2017

We komen net terug uit het Antwerpse...

... beladen met cadeau's.

We aten deze middag bij mijn moeder Nany (heerlijke pompoensoep gevolgd door prinsesboontjes en zalm en daarbij een glas heel lekkere wijn). Na het eten wilde mijn moeder me enkele jasjes en bloesjes laten passen die haar te klein waren geworden. Ze gaf ze me cadeau, samen met een boek van Isabel Allende vanwege zus Bie.


Samen bezochten we daarna mijn broertje in zijn apotheek. Immens, die apotheek, met alle mogelijke moderne snufjes waaronder volledig geautomatiseerd stockbeheer.

Eigen foto
Na lang bijpraten met broertje (die eerst heel veel uitleg gaf over zijn werkstek) kocht ik er wat cosmetica (en broer schonk me een serieuze korting).

We reden terug naar de flat van Nany waar we bezoek kregen van mijn Matadi-vriend Lieven en zijn echtgenote Diane. Ze hadden voor ons tientallen kinderfilms, kinder- en andere boeken bij alsook een puzzel en legoblokjes. Leuke verrassing voor de kindjes volgende keer dat ze hier logeren!

Na het vertrek van Lieven en Diane kwamen mijn schoolvriendin Denise en haar Walter even op bezoek. Ik had voor Denise haar twee bestelde exemplaren bij van "ons" boek en een hoesje dat onze dochter voor haar had gemaakt. Denise en Walter verrasten ons dan weer met heerlijke pralines en... weer een presentje voor de kindjes.

Daarna aten Nany en wij samen een broodmaaltijd terwijl we herinneringen ophaalden aan onder andere Matadi.

Iets over 20:30 uur reden Roger en ik terug naar Haspengouw. Ik merkte wel dat Nany nog langer had willen keuvelen... maar wij moesten nog meer dan anderhalf uur rijden, thuis wachtte nog wat werk en morgen moeten we heel vroeg opstaan.

2 opmerkingen: