zaterdag 18 september 2021

Tegenwind

Vandaag voor de eerste keer sinds maanden nog eens rondgelopen in de "Action". Shoppen is niet echt mijn ding, behalve in zulke winkels dan! Echt gevaarlijk voor mijn portemonnee, al die leuke niet dure spulletjes! Maar ik heb me kunnen bedwingen en het lopen ging me relatief goed af. Ik bedacht dat het waarschijnlijk in dat soort winkel is dat je in Frankrijk een sanitaire pas moet tonen?

En dan val ik deze avond op deze "reportage". Ze blijven protesteren, daar in Frankrijk. Hier zijn de manifestanten zo'n winkelcentrum in Marseille binnengedrongen. Opvallend is dat alles, zoals bij elke betoging, gebeurt zonder geweld. 

Om de avond te eindigen ga ik nu nog kijken naar deze derde aflevering van "Tegenwind", deze keer met bioloog en vaccinoloog Theo Schetters. Hopelijk even interessant als de vorige afleveringen!

P.S. Eerlijk, ik vond deze aflevering nog veel interessanter: een heel duidelijke uitleg over voor- en nadelen van vaccins en behandelingen en allemaal heel genuanceerd verteld! Ik raad het jullie echt aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten