donderdag 1 juni 2023

Weer een verandering van programma

Ik zei het al, ik hou niet van veel afspraken op één dag. Roger heeft eerder de neiging soms zijn dagen vol te willen proppen.  Zo ook vandaag met als gevolg dat ik een afspraak moest afzeggen.

Heel vroeg al bracht Roger de auto naar de garage in Sint-Truiden voor een algemeen onderhoud. Kort na de middag zouden we hem terugkrijgen. Ik had onlangs aan Roger gevraagd wanneer ik volgens hem het beste nog eens kon afspreken met Maj en Charlie en hij vond daarvoor vandaag de ideale dag. Ik had al enige twijfel (onder andere omdat Roger deze avond een vergadering had) maar belde uiteindelijk naar Maj om af te spreken.

Toen echter bleek dat de auto pas tegen 15 uur terug geleverd zou worden, voelde ik me verplicht mijn afspraak af te zeggen (de cafetaria van het rusthuis sluit al om 16 uur én rond 17 uur krijgen de bewoners al hun avondmaal). 

Toen we dan eindelijk de auto weer tot onze beschikking hadden, stelde Roger voor vandaag nog onze boodschappen te doen in de plaats van morgen. Ik stribbelde een poosje tegen (omdat het al zo laat was en onze wekelijkse boodschappen gemakkelijk twee uur in beslag nemen, ik nog moest koken én Roger deze avond naar een bestuursvergadering van Heemkunde Groot Heers moest) maar uiteindelijk gaf ik Roger zijn zin. Met als gevolg dat we maar een klein deel van de boodschappen konden doen als ik nog op tijd wilde zorgen voor ons avondmaal zodat Roger op tijd naar zijn vergadering kon gaan!

Roger is op zijn vergadering geraakt maar in mijn ogen was het een verloren dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten