maandag 29 maart 2010

Hard gewerkt vandaag!

Nee, ik heb geen vertalingen binnengekregen. En gelukkig maar! Ik wilde immers een beetje schoonmaken, want van vrijdag tot volgende week dinsdag komt mijn moeder hier logeren. En zij begrijpt niet dat wij niet zo heel veel belang hechten aan het huishouden.

Uiteraard is het geen echte grote schoonmaakbeurt geworden (veel te groot, ons huis) maar we hebben vandaag toch ons bureau, ons salon en de vroegere kamer van Elvira, waar mama zal slapen, onder handen genomen. De rest is voor de volgende dagen. Als ik tenminste niet te veel jobs krijg.

P3314083 (Foto Roger)

Roger heeft ook al de ramen van de salon gelapt (hij kan dat veel beter dan ik) maar ik vrees dat de andere kamers nog enkele weken zullen moeten wachten voor daar de ramen schoongemaakt worden! :-)

En we hebben een uurtje gewandeld, in de velden en plantages rond Veulen.

P3294066 (Foto Roger)

We zoeken het vaak elders, maar ons dorp is ook heel mooi en de vergezichten vanop de velden zijn echt de moeite waard. Het weer was heel zacht en de zon scheen door de wolken heen, wat een zeer mooi licht geeft.

En daarbuiten heb ik ook nog veel gelezen. Ik heb ‘Het einde van de standaardtaal’ uit, maar de bespreking ervan voor Leespunt moet ik morgen of overmorgen maken. Ik zal dan het voornaamste ook hier posten, en dus zeker dat wat te maken heeft met deze blog en met het boek dat ik bezig was te schrijven.

En deze avond heb ik nog foto’s gepost bij mijn verslag over onze reis van vorig jaar:

http://jessymaesen.blogspot.com/2010/02/naar-frankrijk-en-spanje-2009.html

Ik weet dat sommige mensen ‘lezen’ en zeker ‘schrijven’ niet onder de noemer ‘werken’  onderbrengen. En toch vergt dat ook energie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten