zondag 14 mei 2023

Weer een feestweekend!

Gisteren werd Elena gevormd. Deze keer kwamen we nog langer op voorhand aan in de kerk en weer zat er al vrij veel volk.  Maar we vonden nog een geschikte plaats voor ons, de ouders van schoonzoon en  Zeger die zich iets later bij ons voegden. Elena kwam nog iets later aan, met haar ouders, broer en zus. De mis duurde vrij lang maar weer waren de gezangen en teksten heel mooi. En de kerk zat weer bomvol.

Na de mis haalden Roger en ik Debby en Hendrik op aan het station. Bij dochter en schoonzoon werd er op het terras geaperitiefd: de zon scheen eindelijk volop. We kregen van Elena een mooie souvenirprent met foto's van haarzelf, gemaakt door Zeger, en een ruikertje droogbloemen.

Voor de (uitmuntende) maaltijd verhuisden we naar binnen. Deze keer had Elena de tafel versierd. Tot heel laat werd er gesmuld, gepraat en veel gelachen.






En toch gingen we thuis niet meteen slapen. Nadat we Debby naar het station van Leuven hadden gebracht (ze zou naar haar ouders sporen), vergezelde Hendrik ons naar Haspengouw waar we nog een paar uurtjes bijpraatten.

Na een late brunch vandaag, vele uren praten en filosoferen, zorgde ik voor ons avondmaaltijd voor we Hendrik naar het station van Sint-Truiden brachten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten