donderdag 19 februari 2015

Werkgroep WOI in Heers

Vandaag werd “onze” betonnen helm naar Heers gebracht. Oorspronkelijk was er afgesproken dat de leden van de werkgroep WOI hem zouden “verwelkomen” om 13:15 uur. Rond 12 uur kregen we echter een telefoontje van de bibliothecaresse: hij werd al om 11:30 uur afgeleverd.

Ik besloot dus maar meteen aan de schoonmaak van de salon te beginnen, klus die Roger van mij overnam toen het op stofzuigen aankwam.

Daarna gingen we mosselen kopen en reden we eerst voorbij het gemeentehuis om de helm te vereeuwigen.

P2192259

P2192260 Foto’s Roger

Deze avond, na de heel lekkere mosselen (bereid door Roger), was het vergadering van de werkgroep WOI. We hadden het vooral over de “collectedag” in maart (ik vertel daar op tijd en stond meer over).

We hadden het ook even over de presentatie van het uiteindelijke boek in november 2016. Ik herinnerde de schepen, met wie Boudewijn Knevels en ik praatten op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente, eraan dat er toen was afgesproken die dag ook gebruik te maken van de tentoonstelling “WOI in woord en beeld” van de KVLS.

Hij bleek er niets meer van te weten! Oké, de Cava vloeide rijkelijk op die receptie maar ik had toen niet de indruk dat hij zelfs maar aangeschoten was! Glimlach

Na een woordje uitleg van mijnentwege leek de schepen zich er wel iets van te herinneren, maar hij ging er niet echt verder op in… Ondertussen werd er wel constant gesproken over een tentoonstelling van foto’s (of iets dergelijks, ik heb toen even niet gevolgd, want ik zat me zorgen te maken: we kunnen niet afspreken met kunstschilder Modamske zolang we niet zeker zijn dat zijn schilderijen wel degelijk zullen tentoongesteld worden in Heers die dag).

Geen wandeling vandaag: we vonden het veel te koud toen we die helm gingen fotograferen! Wel even met Nany gebeld die weer veel te vertellen had… en die weer serieus last had van haar slokdarm.  Ze herinnerde me eraan dat vandaag mijn Nononc verjaart maar daar had ik al eerder aan gedacht!Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten