vrijdag 6 oktober 2023

Onze bomen

Vandaag kwam een boomsnoeier, die Roger onlangs had gecontacteerd, kijken naar het nodige snoeiwerk in de wei en de tuin. Samen met Roger liep hij rond in de tuin en de wei en hij zou geregeld zijn bewondering hebben geuit voor onze bomen, vertelde Roger me.  

In feite verwondert me dat niet! Ik ben geen specialist maar dat hoef je niet te zijn - denk ik - om te beseffen dat die bomen mooi en gezond zijn (want ja, dat merkte die "boomkenner" ook op). Dat is een van de redenen waarom ik hier zo graag woon!

Het snoeiwerk zal weer een fameuze hap uit ons budget betekenen, maar ik heb het er voor over. Dan maar weer eens enkele jaren niet naar de kapper gaan! (Grapje hé, beste Lieven P., vermits ik toch nooit naar de kapper ga! 😁).

6 opmerkingen:

  1. Warom grapje ? Ik doe dit steeds zelf met de tondeuze, voor het beetje dat ik heb ..9,5 mm en OK Moet je ook eens proberen 😂

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oei, zover ga ik het nog niet drijven, lieve Lieven! Als je bent wie ik denk natuurlijk!

      Verwijderen
    2. „lieve“ Lieven …zal wel die andere zijn dan 😂. LP

      Verwijderen
  2. Daarom de terugkeer in 1960/61 van het verfranste Lièvin in Matadi naar het aangeven Lieven, stammend van overgeootvader‘s Llvinus

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik herinner het me! Weet je dat jij ook in mijn dagboeken voorkomt, meer bepaald in mijn herinneringen aan Soyo! En... dat ik daar (let op de spelling!) schreef "Liévain"!

      Verwijderen