dinsdag 22 juli 2014

Zware avond

Het was vandaag een doodgewone (maar wel hete) dag: boodschappen, koken, een telefoontje van onze dochter terug uit vakantie (en eventjes onze “grote meid” en haar broertje gehoord), enzovoort.

Deze avond echter een (vruchtbare) bestuursvergadering van de KVLS (wij haalden deze keer Boudewijn Knevels op) en daarna getrakteerd door de echtgenoot van bestuurslid Jeannette op nog een drankje (tijdens de vergadering had ik al een Cristal en een Westmalle gedronken).

Tijdens de vergaderring had de man van Jeannette immers “verbroederd” met Roger op het terras van De Ploeg in Diepenbeek, ook met de nodige biertjes!

Heel gezellig was dat navergaderen (ook omdat er weer mijn lievelingsbier Orval te krijgen was) maar het werd wel laat.

Terwijl we naar huis reden, stelde Boudewijn ons voor nog even iets te komen drinken in zijn mooie tuin. Roger ging akkoord en we hebben daar tot 1:45 uur gezeten (met witte wijn voor mij en een  paar Tripel Westmalle voor de mannen), met de voor Boudewijn kenmerkende humor gesproken over vaak diepzinnige zaken, over onze kleinkinderen, ons verleden en zoveel meer. Het werd een heel “plezante” maar ook heel sentimentele (en, zeker voor Boudewijn en mij, een beetje aangeschoten) dageinde!

Maar tegelijk was het een dag om nooit te vergeten! 

Ik denk dat Roger het ook zo aanvoelt,want de muziek die hij heeft opgezet voelt voor mij zo nostalgisch aan! Maar dat kan ook te maken hebben met onze afspraak van morgen natuurlijk (waarover later meer).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten