woensdag 22 april 2015

Afspreken is toch zo moeilijk!

Vandaag een mail van een van mijn Franstalige neven (kozijns in het Vlaams). Hij nodigt ons uit op het verjaardagsfeestje voor zijn vader. De datum ligt echter moeilijk voor ons: het is in de buurt van Nany’s verjaardag en ik weet nog niet wanneer we die zullen vieren.
Daarna een mail van onze Leuvense vriend Paul. Hij en zijn partner Lut zouden eens hier komen eten en ik had hem gevraagd enkele data voor te stellen. Geen van de voorgestelde data past voor ons!

Deze avond bestuursvergadering van de KVLS. Boudewijn kwam mij afhalen omdat Roger zelf naar een bestuursvergadering van Heemkunde Groot Heers moest. Onderweg probeerden Boudewijn en ik een datum af te spreken waarop hij naar hier zou komen om te leren omgaan met mijn rekenblad voor de boekhouding van de KVLS (hij wil het penningmeesterschap wel overnemen Glimlach). We geraakten er niet uit en ik heb hem beloofd alle vrije en mogelijke dagen op te sturen in een mail (moet ik trouwens nog voor zorgen).

Dan de vergadering deze avond (veel hapjes gekregen van de uitbaters van De Ploeg in Diepenbeek – waar ik moeilijk kan aan weerstaan als ik niet mag roken: oei mijn lijn!) waarop we ook enkele data wilden vastleggen. Hoe moeilijk weer! Iedereen lijkt het superdruk te hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten