zaterdag 25 november 2023

Engels en improvisatie

Vandaag kwam buurjongen L. nog eens af, deze keer voor hulp bij zijn Engelse lessen. Wat theorie betreft kon ik hem wel helpen maar ik was verplicht de hulp van Roger in te roepen zodra ik zelf iets in het Engels moest zeggen! Ik vind die Engelse uitspraak zo moeilijk (voor zover ik de goede uitspraak al ken en er niet volledig "naast" improviseer)!

Deze avond werd er volop geïmproviseerd door De Reizende Reiger (met Zeger dus) in Leuven. Roger en ik gingen eerst Elena afhalen en reden dan naar het zaaltje in de Pleinstraat. Het werd weer een heel aangename avond, vol fijne humor. Roger heeft veel foto's gemaakt (ik dus niet, ik heb alleen genoten en tranen gelachen, samen met Elena) maar ik heb de kiekjes nog niet gezien. Zodra Roger ze heeft geüpload, kies ik er enkele uit.

Na het optreden dronken we nog even iets met Zeger en zijn vrienden en daarna brachten we Elena naar huis... waar dochterlief me een prachtig zelfgemaakt cadeau overhandigde:


1 opmerking:

  1. Oei, de kleur van die trui komt niet helemaal overeen met wat ik in het "echt" zie. Zien mijn ogen de echte kleur niet meer (zou kunnen als je een begin van cataract hebt) of heeft mijn gsm de kleur aangepast?

    BeantwoordenVerwijderen