donderdag 11 januari 2024

Blij nieuws en minder goed nieuws

Ik was wat aan het schoonmaken toen Roger me een brief overhandigde die hij pas in de bus had gevonden. Een mooie roze envelop waarop stond: "Oma en opa", en dan ons adres. Van Eva. Op roze briefpapier bedrukt met hartjes en een hip meisjesfiguur vertelt ze ons over haar verjaardagsfeestje en alle geschenken die ze gekregen heeft. En als ik nog vragen heb, mag ik een briefje terugsturen! 

Daar heb ik uiteraard deze avond al voor gezorgd: mijn (weliswaar getypte, want mijn geschrift is praktisch onleesbaar) brief ligt klaar om morgen op de post te doen.

Na de middag kreeg ik een minder aangenaam bericht. Van Edith Oeyen. Ze was naar de bank gegaan in verband met het afsluiten van die bankrekening. En daar werd haar gezegd dat slechts ik die rekening kon laten afsluiten. Het tegenovergestelde dus van wat mij onlangs was gezegd! Weer maakte ik dus een afspraak met de bank online en blijkbaar hebben ze bijgeleerd: nu moet ik niet wachten tot ze mij terugbellen maar kon ik vrij gemakkelijk een afspraak bemachtigen voor volgende week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten