zaterdag 6 januari 2024

Lectuur

Ik las vandaag voort in het boek van Erwin Annys. Ik verwaarloosde er zelfs mijn huishouden voor (maar dat is niet zo erg: Roger begon immers die oude bureaustoelen te ontmantelen 😀). 

Wat geeft Annys mijn intuïtie gelijk (het was trouwens niet enkel intuïtie, het was meestal gewoon "gezond verstand")! Hij geeft vaak een wetenschappelijke uitleg die ik niet helemaal begrijp... maar die ik herkende wegens ook al gehoord uit de mond van Franse artsen tijdens de sanitaire crisis.  

Hij heeft het bijvoorbeeld over één detail dat ikzelf ondervond en waarbij ik spontaan aan een link met covid dacht. Hij schrijft dat het virus én het vaccin onder andere auto-immuunziektes kunnen veroorzaken (die zich tot maanden later kunnen manifesteren). Ikzelf heb altijd gedacht dat de griepsymptomen die ik had in januari 2020 iets te maken hebben met die RA waarmee ik een paar maand later heel plotseling te maken kreeg. 

Die RA is pijnlijk maar veel minder erg dan veel andere bijwerkingen, en volgens Annys zijn ze legio en soms fataal!  Waarom zwijgen onze media daarover? Ook Annys stelt zich die vraag. 

En, waarom zwegen de meeste artsen? Ja, ik weet het, ze moesten "meelopen" of ze werden "geschorst". 

Echt, mijn vertrouwen in de overheid, de media én de meeste artsen is tot nul herleid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten