zaterdag 20 januari 2024

Matthias verjaart vandaag

Vandaag was het de beurt aan Matthias: hij werd 11 jaar! Toen ik hem deze middag belde, vertelde hij enthousiast over zijn (feest)dag en over wat voor lekkers er deze avond op het menu stond. 

Roger en ik reden even naar het cultureel centrum van Kortessem. We hadden gisteren vernomen dat daar vandaag een boekenbeurs plaatsvond ten voordele van Sint-Vincentius.  Heel veel keuze uit meestal ogenschijnlijk nieuwe boeken, helemaal niet duur... en toch kochten we niets. Soms had Roger een boek vast dat hem interesseerde en zei ik hem dat we het al hebben, een andere keer viel ik bijna voor een boek en wees Roger me erop dat ik online veel meer zou vinden over dat onderwerp. Even aarzelde ik nog voor de kinderboeken maar bedacht toen dat het beter zou zijn als de kindjes erbij waren en zelf konden kiezen. Daar moet ik misschien aan denken volgend jaar (als het gebeuren tenminste niet weer samenvalt met Matthias' verjaardag).

Wij hebben sowieso al te veel boeken dus vond ik dat we heel redelijk zijn geweest, maar als iedereen zo redeneert, is zulke boekenbeurs niet meer interessant voor Sint-Vincentius!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten