woensdag 24 januari 2024

Opstoot

Doktersafspraak voor Roger deze middag. Gewone controle: alles is oké. Daarna deden we onze wekelijkse boodschappen. Heb ik de laatste dagen overdreven of is het gewoon de "opstoot" die een hoogtepunt bereikt? Na een afwisselende pijn in enkels, knieën en polsen kon ik plotseling met mijn linkerhand niets meer vastgrijpen of zelfs typen (ik ben gelukkig rechtshandig). 

Nadat ik thuis onze boodschappen had opgeborgen, heb ik uiteraard niet veel meer gedaan dan gelezen, voor een eenvoudig avondmaal gezorgd (groentesoep gevolgd door "chili con carne" - uit blik maar aangevuld met vers gehakt) en afgewassen. En uiteraard weer niet verder schoongemaakt.

De pijn in mijn linkerhand is ondertussen fel verminderd en ik kon opnieuw enkele bladzijden uit mijn vroegere dagboeken overtikken en enkele mails beantwoorden. Uiteraard vroegen we ons weer eens af of ik toch niet opnieuw dat gehate medicijn moet slikken. Ik zocht weer een beetje op het internet en weer las en hoorde ik mensen die dat wel slikken ook klagen over opstoten van RA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten