donderdag 17 februari 2011

Jawadde!

Zo hoorde ik altijd zeggen vroeger in Antwerpen als een vroegere bewering niet juist bleek te zijn!

En vandaag is dat voor mij het geval. Gisteren wilde ik  zo graag verder schrijven aan wat ik eindelijk toch heb besloten eens te willen uitgeven, maar vandaag vond ik er weer geen tijd voor!

Na een niet al te drukke dag (hoewel… het gewone huishoudelijke werk én het dagelijks wandelen, plus het aan telefoon met Jan Gerits overleggen over de lay-out van de Limburgse monografieën vergt ook heel wat van je energie!), een bestuursvergadering van de KVLS deze avond. En daarna (na 22:30 uur, nadat Boudewijn mij thuis had afgezet): verslagen maken van activiteiten (in verband met subsidies), overschrijvingen, sorteren van paperassen, facturen schrijven…

Onze voorzitster, Edith, zei deze avond dat ze na de jubileumviering van de KVLS in mei toch even aan haar  eigen schrijfsels ging denken. Ik heb precies hetzelfde gevoel.  Maar nogmaals, een gedicht kun je misschien op één uur schrijven. Voor een roman, een essay enzovoort volstaat die korte tijd echt niet!

Soms heb ik echt de indruk dat ik veel te veel hooi op mijn vork heb genomen: volgende week weer een redactievergadering van Heemkunde in verband met hun jaarboek dat ik nu volledig heb gereviseerd, maar waarbij ik nog enkele gerichte vragen wil stellen aan de verschillende auteurs.

En… Uiteraard heb ik met Elvira gebeld vandaag. Elena weegt al 4kg 20! En ze kraait steeds meer (ik hoorde het via de telefoon). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten