dinsdag 8 februari 2011

Wandelen, telefoneren, koken, werken, rillen, hoesten, niezen en treuren

Ik ben verkouden sinds gisteren, en vandaag werd het echt rillen, snotteren, hoesten en niezen. Toch wilde ik even gaan wandelen: het was heel zacht weer en de zon scheen.
We stapten weer een half uurtje in Kerniel.

Kerniel: midden op de foto de 'Leemzaal'

Kerniel: rechts op de foto de 'Leemzaal'. Achteraan links de voormalige pastorie (Foto’s Roger)

Ik wilde eigenlijk gaan kijken wanneer die cafetaria dan wel open was: pas vanaf 1 maart.

P2086748 (Foto Roger)

Daarna heb ik naar Elvira gebeld. We wilden oorspronkelijk morgen naar haar gaan, maar dat mag ik zeker niet doen: stel dat Elena mijn verkoudheid en lichte koorts overkrijgt.
Elvira vond het even spijtig als wij, maar begreep het.

Deze avond zouden Edith en Boudewijn komen om samen met mij de drukproeven van het ledenboek dat we zullen publiceren ter gelegenheid van de 75 jaar KVLS na te lezen. Dus bereidde ik snel een lekkere vissoep die ik hen zou kunnen aanbieden. Terwijl wij werkten, moest Roger nog enkel de mosselen koken en aan de soep toevoegen.

Rond 17 uur kwamen de twee KVLS-ers aan, we hebben gewerkt tot 19:30 uur en tussendoor hebben we gesmuld van de soep (ja, het was heel lekker).

Na het vertrek van de bezoekers voelde ik me echt afgemat. Ik heb even geslapen terwijl Roger de vaatwasser vulde. En toen ik weer aan mijn PC kwam zitten, las ik dat Marie-Rose Morel pas overleden is. Het deed me echt iets: ik had veel bewondering voor die vrouw!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten