woensdag 3 juli 2013

Onder andere over een reisje naar Madrid

Ik beëindig mijn dag met het bekijken van foto’s die Zeger onlangs maakte in Madrid. Mooie en grappige foto’s, maar ik wist zelfs niet dat hij daar was geweest!

Hij had me wel verteld dat hij er naartoe zou gaan deze zomer en ik vermoedde dat dit weldra zou gebeuren. Terwijl we deze avond bij zijn zus en schoonbroer op het terras aten, vroeg ik hem voor wanneer zijn week Madrid was gepland.

‘Die is toch al voorbij!’, was het antwoord. Oei! Het gebeurt natuurlijk vaker dat ik een hele week niets hoor van de kinderen en ik ga dan uiteraard niet telkens in detail informeren naar hun voorbije activiteiten! Glimlach 

Maar dat ik daar niets van wist, vond ik toch erg. Wat moet jij vorig weekend wel gedacht hebben, jongen? Dat jouw trip me helemaal niet interesseerde? Want jij ging er natuurlijk van uit dat ik die foto’s al gevonden zou hebben op Flickr!  Ik geef het toe, ik ga veel te zelden naar die website: ik heb het te druk zeker?

We hadden veel geluk met het weer vandaag. Terwijl het hier regende toen we naar het Leuvense vertrokken, scheen daar de zon geregeld en kregen we er geen druppel hemelvocht. Zodra de kindjes ontwaakten uit hun dutje zaten we de hele tijd op het terras. En dat tot 22:30 uur, toen Roger en ik terug naar huis vertrokken.

Terwijl onze dochter en ik onze vis, gamba’s en groentespiesjes, een tomatensaus en lookbroodjes klaarmaakten,  kwam onze schoonzoon thuis (hij zou de spiesjes garen op de barbecue) en iets later belde Zeger aan.  We aten allemaal samen, gezellig buiten, en dronken er een uitmuntende rosé wijn bij (ik ben uiteraard de naam weer vergeten, maar hij was echt heel lekker – helemaal niet zoet). Er werd gespeeld met Elena, Matthias kreeg zijn laatste fles, er werd gepraat, vooral over vakantieplannen. En toen vroeg ik dus aan Zeger  wanneer hij naar Madrid zou gaan! Bedroefde emoticon

Nu, ondanks die blunder van mij (maar eigenlijk had je me wel even kunnen melden dat er nieuwe foto’s op Flickr waren geüpload, hé jongen?) werd het een heel gezellige middag en avond. Jammer dat Hendrik en Anneke er niet konden bij zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten