vrijdag 5 juli 2013

Solden en fenegriek

Nee, de koopjesperiode interesseert me helemaal niet: ik shop immers niet graag!

Maar vandaag was ik wel blij dat het “soldenperiode” is. Gisteren avond gaf onze bijna 20 jaar oude wasmachine immers de geest. Ik kan veel missen, maar een wasmachine heel moeilijk.

Dus gingen we vandaag een nieuwe kopen, dankzij de koopjestijd aan  een heel redelijke prijs. Ze wordt heel binnenkort geleverd.

Omdat we voor onze aankoop toch al in Sint-Truiden waren, stelde Roger voor daar wat rond te lopen. Voor mij was dat oké, al was ik een beetje bang dat hij toch een of andere kledingwinkel zou willen binnenstappen. Dat deden we niet, maar we gingen wel een Indische winkel binnen. Ik zoek immers al lang naar een kant-en-klare kormasaus. Ook daar vonden we die niet. Wel stond ik een poosje met een zakje fenegriek in mijn handen (ik heb dat kruid niet in huis maar weet dat het voorkomt in enkele Indische recepten die ik wel heb). Ik heb lang getwijfeld maar uiteindelijk heb ik het zakje teruggelegd: ik zou eerst eens mijn kookboeken raadplegen en zoeken op het Internet naar recepten waarin fenegriek in voorkomt.

Al surfend viel ik op deze site! Interessant weetje, niet? Bij onze volgende boodschappen koop ik zeker fenegriek! Nee, niet in afslag: in dat Indisch winkeltje zijn er geen “solden”!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten