zaterdag 21 december 2013

Het was hier vandaag ijzig koud!

We zijn de laatste tijd een paar keer naar Antwerpen of Leuven gereden langs de  E40 en merkten onderweg dat op de tumulus van Cras-Avernas alle bomen waren gekapt. Vorige donderdag wilden we daar foto’s van maken, maar we vonden die tumulus niet terug.

Vandaag was het de bedoeling die alsnog te proberen vinden (we zijn er ooit, lang geleden, in geslaagd) maar eerst enkele tumuli, die we nog niet hebben ontdekt in de dichtere buurt, te bezoeken. Voor mij is immers elke doelstelling goed om Roger aan het bewegen te krijgen.

We reden eerst naar Borgloon waar we nog een paar aankopen wensten te doen. En daar voelden we dat het ijzig koud was, te koud zelfs om lang te wandelen (dat kwam natuurlijk door de felle wind): dus reden we maar terug naar huis.

Ik vraag me nog steeds af hoe ik het aan boord zal leggen putje winter om Roger elke dag zijn beweging te bezorgen. Natuurlijk kunnen we wat meer in het huishouden doen. Ons huis is immers sinds  24 november echt aan een  nieuwe schoonmaakbeurt toe en die zou ons dagen aan een stuk voldoende beweging geven.

Alleen is dat niet onze favoriete bezigheid… En is de rugpijn die ik begon te  voelen na het Sinterklaasweekend en die verergerde na de lange rit naar Nany een week geleden nog steeds niet over. Met rugpijn beginnen schoonmaken lijkt me niet zo’n goed idee! Knipogende emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten