woensdag 16 december 2015

12°C in de schaduw op 17 december!


En op sommige plaatsen zou het tot 14°C gegaan zijn!

Ongelooflijk warm voor de tijd van het jaar! En nee, ik heb geen tijd gevonden vandaag om sites over de klimaatverandering te bezoeken.

Ik heb alleen een heel klein beetje aan onze huishouding gewerkt, een paar keer de wasmachine laten werken (binnenkort komt Hendrik op bezoek en ik had graag tegen dan onze eigen was klaar), een beetje vertaald, even gebeld met Elena (ze vroeg me zo lief of zij en Matthias hier mochten logeren volgende week) en een beetje gelezen.

En even op Facebook geweest: mij verwonderd over het feit dat mensen, die mij verwijten te weinig tijd - al is het voor mezelf - vrij te maken, enorm veel tijd kunnen besteden aan die sociale media.

Nu, ik steek ook vrij (te?) veel tijd in sociale media, moet ik toegeven (maar toch veel minder dan andere KVLS-leden bijvoorbeeld).

Sommige blogs vind ik bijvoorbeeld interessanter dan reguliere kranten! En soms zelfs beter geschreven (niet allemaal, uiteraard).

Deze avond nog even gekeken naar een aflevering van Stille Waters (zelfde opmerkingen als gisteren) en naar een aflevering van Star Trek die ik heel boeiend vond.

Dus jammer genoeg geen wandeling vandaag maar toch een vrij drukke dag!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten