woensdag 9 december 2015

Spelen en de kerstboom versieren

We reden deze middag naar het Leuvense. Elena en Matthias wachtten ons op en wilden meteen aan het spelen gaan. We kregen amper de tijd om hun ouders en kleine Eva te begroeten.

Elena, Matthias en ik “gingen op reis”; met Anna die op bezoek kwam, speelden we tovenaar, prinsessen en ridders, verstoppertje en maakten daarbij zoveel lawaai dat ik vreesde dat we Eva zouden wakker maken. Maar nee, de baby bleef rustig slapen in haar wieg in de living.

AC095142 Foto Roger

Toen Anna terug naar huis was en na het vieruurtje gingen Elena en Matthias samen met hun ouders een kerstboom kopen. Ze waren pas weg of Eva werd wakker en begon te huilen. Ik heb haar even opgepakt, gewiegd tot ze weer in slaap viel en ze sliep door tot nadat de kerstboom volledig was versierd (grotendeels door Elena en Matthias). Wat een rustige baby!

AC095147

AC095122

AC095134

AC095137 Foto’s Roger

Nadat haar mama Eva had gevoed, dronken we een aperitief bij de kerstboom en kerststal. ‘Zo mooi, prachtig,’ herhaalde Elena voortdurend, ‘ik kan mijn ogen bijna niet geloven’.  (sic)

AC095141

AC095143

AC095144 Foto’s Roger

Na een lekker avondmaal bereid door onze schoonzoon (Elena had wel de albóndigas helpen rollen) volgde het slaapritueel voor Elena en Matthias en zijn Roger en ik naar huis gereden na de belofte dat de kindjes heel binnenkort nog eens hier mogen logeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten