maandag 8 februari 2016

Het stormt...

... al de hele dag!

We reden naar Sint-Truiden voor onze boodschappen en vernamen dat daar een carnavalstoet was afgelast omwille van de storm (wij wisten niet dat er een carnavalstoet voorzien was).

"Gelukkig gaat die niet door," dacht ik, "anders geraken we te moeilijk bij de tabakswinkel". Maar de tabakswinkel bleek gesloten (omwille van die stoet die dus niet doorging).

Dan maar twee pakjes Drum gekocht in de Colruyt... Maar ik heb wel nog maar 3 Denicotea-filters, en vooral die filters wilde ik kopen bij onze tabaksleverancier!

Terwijl ik thuis onze boodschappen opborg, ging Roger nog eens zorgen voor Pamfiel. Het schaap probeert eindelijk weer recht te staan: is zijn gezondheid stilaan aan het verbeteren?

Na ons avondmaal (mosselen bereid door Roger) een vertaling gevonden in mijn elektronische brievenbus en daaraan gewerkt. Waardoor ik weer geen tijd kreeg om jullie mails te beantwoorden, vrienden!

Tussen al die mails, een berichtje van mijn zus. Haar schoonmoeder is deze middag overleden (op meer dan 90 jaar) en haar dochter, Nadia, heeft het land verlaten voor een carrière in München!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten