dinsdag 13 juni 2017

Tuinwerken

Heel eigenaardig: vlak nadat ik meende vast te moeten stellen dat Roger te oud wordt om de tuin te onderhouden, vond hij het nodig mij het tegendeel te bewijzen.
Ook vandaag heeft hij daar uren aan besteed. Voor mij is dat oké als hij dit ritme aanhoudt (hoewel, liever iets minder uren per dag, want anders houdt hij dat zeker niet vol): het geeft hem veel beweging.
Ikzelf had echter wat anders staan op "onze" agenda deze dagen😒. Maar daarover morgen of overmorgen meer.

Ik heb Roger, tussen mijn huishoudwerkjes door, geholpen (en daarbij onder andere buurvrouw L. ontmoet die ons vroeg hoe ze moet inschrijven voor een exemplaar van het boek over de Grote Oorlog, en overbuurvrouw Marie-Claire met wie ik bepaalde zaken afsprak voor volgende weken).

Roger speelde wel zijn haagsnoeier kwijt (maar ik vond dat gereedschap uiteindelijk zelf terug in de auto waar Roger het vlak voor een rustpauze had opgeborgen) en daarna bleek zijn haagschaar zoek te zijn... en die heb ik niet teruggevonden!  We hebben overal gezocht, tevergeefs!

Maar... ik denk dan: die komt wel eens te voorschijn (heeft Roger die misschien samen met al het snoeisel - bedoeld om te laten verhakselen door de gemeentedienst - op een hoop gegooid naast het huis?) en hopelijk beginnen we morgen eindelijk aan mijn (eigenlijk "onze") echte "agenda".😊

Geen opmerkingen:

Een reactie posten