zondag 11 juni 2017

Zonnig weekend met Hendrik

Hendrik kwam vrijdagavond aan en het werd een mooi, zonnig weekend.
Uiteraard moesten we enkele keren de wasmachine laten draaien en was te drogen hangen, heb ik gekookt en opgeruimd terwijl Roger nog verder werkte in de tuin en de wei maar we maakten ook een paar mooie wandelingen.

Gisteren was dat, nadat we eerst wat gingen kopen in Sint-Truiden en in de "Action" in Heers, in Vechmaal. We bezochten er onder andere een soort rommelmarkt op het terrein van het kasteel van Heurne.  Roger deed het vooral voor de "brocante", ik wilde vooral de site zien. Heel mooi!

Eigen foto


Foto's Roger
Daarna gingen we iets drinken in de tuin van Stephane Malais.

Eigen foto
Na ons avondmaal samen gekeken naar "Bridget Jone's Diary" (boeiend, vond ik) en daarna nog een vrij lange praatavond (en Roger genoot eindelijk nog eens van een sigaar).

Vandaag een wandeling van ruim drie kwartier: van Klein-Gelmen naar Mettekoven en terug.

En deze avond laat, nadat we Hendrik naar het station van Sint-Truiden brachten, zo mooie luchten (bewolkt maar ik vind dat meestal mooier dan een staalblauwe lucht)!

2 opmerkingen:

  1. Bridget Jones, daar zijn verschillende films van Nadia en ik hebben er twee van gezien. wij hebben er ook van genoten. en vermits we die op dvd hebben kunnen we er regelmatig weer naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gisteren avond laat heb ik de tweede bekeken (The Edge of Reason): ook heel goed inderdaad!

      Verwijderen