dinsdag 12 september 2017

Broekom

Nadat ik gisteren nog uren had gewerkt aan de drukproeven, verwachtte ik vandaag de laatste toe te voegen opmerkingen/correcties. Omdat ik vermoedde dat ik daar weer veel tijd zou in steken, hadden we beslist onze uitgebreide boodschappen op een latere dag te doen.

Ik was echter zo snel klaar met die verwerking dat we besloten toch vandaag onze inkopen te doen. Deze keer reden we niet langs de Kringwinkel. We wilden niet nog eens bekoord worden door die rode sofa. We hadden immers pas beslist dat we hem niet zouden kopen. Nadat we enkele facturen hadden betaald voor een bedrag ongeveer gelijk aan de prijs van die canapé zagen we in dat het waanzinnig zou zijn nog eens zoveel geld (dat echt niet op onze rug groeit) te besteden aan iets dat we helemaal niet nodig hebben.  

Na de boodschappen (het weer was iets minder regenachtig en koud geworden) wilden we een wandeling maken in Heks om daarna iets te drinken in de tuin van Stephane Malais... en toen beseften we dat het dinsdag was en dus de meeste cafés gesloten zijn.

Het werd Broekom waar we een lus maakten van de kerk naar de molen en terug: een heel aangename, rustgevende wandeling onder  mooie herfstluchten.

Eigen foto

Geen opmerkingen:

Een reactie posten